3 manieren om je bedrijf onder de aandacht te krijgen

admin

18 oktober 2019

Je bent net begonnen met het opzetten van een nieuwe onderneming. Je zoekt alleen nog een goede manier om je bedrijf te promoten. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk naamsbekendheid creëren. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bedrijf onder de aandacht krijgt en dat het ook bij mensen blijft hangen. Hier een paar tips die je hiermee kunnen helpen.

Visitekaartjes

Als mensen bij jou het bedrijf binnen lopen wil je natuurlijk niet dat ze je bedrijf weer vergeten zijn als ze op de hoek van de straat lopen. Het is daarom handig om een visitekaartje te laten maken. Een visitekaartje is een kaartje waar alle belangrijke informatie van jouw bedrijf op staat, zoals het logo met de naam van het bedrijf, het adres, de naam van de eigenaar en het telefoonnummer. Een visitekaartje stoppen mensen vaak in hun auto of portemonnee, hierdoor komen ze jouw kaartje elke weer tegen en vergeten ze jouw bedrijf niet. 

Roll up banner

Je wilt dat mensen jouw onderneming al van een afstand kunnen zien. Een roll up banner is de perfecte aandachtstrekker. Als je deze voor de deur zet met groot de naam en het logo van je onderneming erop kunnen mensen al van een afstand zien dat jij daar gevestigd zit. Zorg ervoor dat de tekst op je roll up banner groot en kort is, zo onthouden mensen het sneller en kunnen ze het goed lezen als ze voorbijrijden. Zorg ook voor wat kleur, dit trekt vaak de aandacht.

Folders

Om het wat groter aan te pakken kan je gebruik maken van folders. Deze kan je uitdelen in de stad aan de mensen op straat of je kan ze bij de mensen in de brievenbus gooien. Zorg er hier ook voor dat er een grote korte tekst op staat. Als er een langdradig verhaal op staat dan haken mensen vaak af en hebben ze er geen geduld voor om het te lezen. Er zijn dus genoeg manieren waarop jij jouw bedrijf onder de aandacht krijgt.