5 kantoorartikelen die niet mogen ontbreken op je kantoor

admin

1 april 2019

Ben jij (beginnend) ondernemer? En heb je wel eens het idee dat je nog wat artikelen mist op kantoor? Goed nieuws, wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met de 5 must-haves onder de kantoorartikelen.

Lees dus snel verder en bestel daarna direct jouw artikelen op kantoorartikelenexpress.nl, daar vind je namelijk sowieso alles wat je zoekt!

 

  1. Een printer en papier

Je kan er niet omheen. Je gaat het nodig hebben en hard ook. Een printer en dus ook een grote voorraad papier. Voorbereidingen voor presentaties, opmerkingen, feedback, offertes, facturen, het zijn maar een paar voorbeelden van waar dat papier allemaal aan op gaat.

Het is een stuk duidelijker wanneer je je notities uittypt in plaats van opschrijft, dus een printer is een must-have. En wat heb je aan een printer zonder papier? Juist! Helemaal niets, zorg dus gelijk voor een goede papiervoorraad.

  1. Mappen

We hadden het net al over de hoeveelheid papier die je gaat gebruiken. Het is voor jezelf, maar ook voor je eventuele medewerkers wel zo handig als al die papieren overzichtelijk opgeborgen zijn. Schaf dus een paar goede mappen aan om je administratie inzichtelijk in te bewaren.

Bedenk van tevoren goed wat voor mappen je aan gaat schaffen. Ga je voor een map met twee, vier of vierentwintig ringen?

  1. Perforator

Ook dit is weer een vervolg op ons vorige punt. Je kan wel mappen hebben voor alle offertes, rekeningen en andere papierzaken, maar zonder perforator ga je het nog niet inzichtelijk krijgen. Je papieren los in een map proppen of er zelf gaatjes in maken, staat namelijk niet echt netjes.

Je hebt als het goed is al bedacht wat voor mappen je aan ging schaffen. Zorg er dan ook voor dat je een perforator koopt die hier bij past. Heb je een map met vier ringen? Zorg dan voor een perforator die 4 gaten maakt.

 

  1. Pennen en jawel nog meer papier

We noemden het net al: papier. Maar naast printerpapier is het ook handig om gewone schriften en blokken te hebben, deze zijn enorm handig als je even snel wat aantekeningen wil maken of uit wil tekenen.Dan heb je uiteraard iets nodig om mee te schrijven, dus zorg ook voor voldoende pennen. Pennen worden namelijk altijd meegenomen of raken kwijt en je wil natuurlijk niet dat je op een belangrijk moment zonder pen zit.

  1. Papierversnipperaar

Mocht je nou papier hebben dat je dus niet meer nodig hebt, dan is een papierversnipperaar wel handig. Zeker als het om gevoelige informatie gaat, kan je maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Je kiest er dan voor om een goede papierversnipperaar aan te schaffen. Zo weet je zeker dat documenten die vernietigd moeten worden, dat ook echt zijn.