Heeft een kliniek opname invloed op je werk?

admin

21 november 2019

Als je erachter gekomen bent dat je verslaafd bent is het nodig om je op te laten nemen in een kliniek. Of je nou eetproblemen een drugsverslaving of een alcoholverslaving hebt jezelf laten opnemen of iemand laten opnemen in een kliniek is helaas het beste. 

Waarom zou ik me laten opnemen?

Als je een zware verslaving hebt aan iets wat je leven beïnvloed of zelfs kapot maken is het helaas nodig om jezelf op te laten nemen. Als je het niet voor jezelf wilt doen, doe het dan voor je familie en vrienden om je heen. Je maakt niet je eigen leven kapot maar ook die van je geliefde om je heen.

Opname in een kliniek

Als je jezelf wilt laten opnemen in een kliniek kan je dit het beste niet in je directe omgeving doen. Changes ggz heeft een kliniek in Zuid-Afrika. In deze kliniek worden verschillende aspecten behandelt waaronder eetstoornissen en drugsverslavingen. Verschillende therapieën zorgen ervoor dat lichaam en geest in balans worden gebracht. Als je klaar bent met je behandelingen en je wordt ontslagen dan kan je waarschijnlijk je verslaving controleren. Je zal altijd verslaafd zijn maar je kan je verslaving controleren.

Heeft het invloed op m’n werk?

Doordat je in Zuid-Afrika helemaal afgesloten bent van de normale wereld waarin je leeft kan je niet aan je werk. Ook werken vanuit de kliniek is niet mogelijk omdat je jezelf volledig moet focussen op de therapieën.

Vrije tijd

De behandelingen zijn ontzettend intensief en zorgen voor een confronterend en uitputtend effect. De kliniekopname in Zuid-Afrika zorgt ervoor dat je voldoende tijd krijgt om te ontspannen. Buiten je therapietijd kan je gebruik maken van het zwembad. Ook kan je van andere faciliteiten gebruik maken waaronder zelfs een eigen gym en een living room, ook kan je genieten van de mooie omgeving en zeezicht.