Ondertekenen doe je voortaan met een vulpen

admin

15 februari 2021

Wil je bij je klanten goed voor de dag komen? Haal dan een luxe vulpen van www.Pwakkerman.com tevoorschijn als je een notitie maakt of een document moet ondertekenen. Een handtekening onder een belangrijk zakelijk contract zet je ook het liefste met zo’n fraai exemplaar. Een mooie vulpen straalt klasse uit en daarmee heb je al snel een streepje voor.

Ook het ondertekenen van een diploma, een huwelijksakte of een koopovereenkomst doe je niet met een ballpoint maar met een klassieke vulpen. Mensen kunnen dit enorm waarderen. Een handtekening gezet met een vulpen staat simpelweg gewoon mooier en heeft stijl.

Schrijven met een vulpen zorgt voor een netter handschrift. Met een vulpen schrijf je bedachtzamer en dit levert vaak een goed leesbaar schrift op. Met een vulpen schrijf je met vloeibare inkt. De inkt komt uit een inktpot of je maakt gebruikt van vullingen voor je vulpen. Bij zorgvuldig gebruik gaat een vulpen dus lang mee.

Ook fijn is dat je dingen die je opschrijft veel beter onthoudt. Aantekeningen die je dus maakt met je vulpen kun je je beter herinneren dan aantekeningen die je op de laptop of tablet hebt gemaakt. Een goede reden dus om een vulpen te gebruiken.

Een vulpen is een uitstekend relatiecadeau of kan gegeven worden bij een afscheid als blijk van waardering. Een vulpen die met zorg is uitgezocht, komt immers altijd van pas.

Specialist

Op mijn zoektocht naar een mooie vulpen kwam ik terecht bij dé specialist op dit gebied: P.W. Akkerman. Bij deze vulpenspeciaalzaak, die al bijna honderd jaar bestaat, kun je terecht voor bijzondere, unieke of luxe vulpennen van merken als Waterman, Parker, Lamy en Montblanc. Een vulpen van www.pwakkerman.com is dan ook een mooi cadeau voor jezelf of een ander. 

Deze specialist in luxe vulpennen in het centrum van Amsterdam heeft een mooi assortiment in huis. Naast vulpennen kan je er ook terecht voor inktpotten en inktpatronen. Bewaar de vulpen in een bijpassend etui. Dat kan je direct in deze winkel aanschaffen bij de aankoop van de vulpen. Natuurlijk staat persoonlijk advies voor iedere klant voorop.

Parker pen

Het bekendste merk vulpen is ongetwijfeld Parker. Een Parker pen is betrouwbaar en ook nog eens heel betaalbaar. Voor een paar tientjes heb je er al eentje. De pen biedt een optimaal schrijfcomfort. Eén van de meest populaire Parker vulpennen is de Duofold. Met een Parker pen van Pwakkerman haal je dan ook een stijlvolle pen in huis. 

Montblanc pen

De Montblanc vulpen is van Duitse origine. De vulpennen zijn elegant en worden gewaardeerd om hun persoonlijke stijl. Hét topmodel van Montblanc is de Meisterstück vulpen. P.W. Akkerman verkoop Montblanc pennen van 400 euro maar ook van meer dan 3.500 euro. Een Montblanc pen van Pwakkerman.com kan online worden besteld.

Lamy vulpen

Lamy is in Duitsland dé marktleider op het gebied van luxueuze vulpennen. Het is een moderne vulpen die ook nog eens betaalbaar is. Voor een Lamy vulpen ben je bij P.W. Akkerman op het juiste adres. De speciaalzaak heeft een zeer uitgebreid assortiment Lamy vulpennen: van de instapmodellen tot luxe vulpennen in het hogere segment.

Naast de drie genoemde merken verkoopt P.W. Akkerman er nog een kleine 25 meer. De vulpennen zijn er in allerlei soorten en maten. En natuurlijk met penpunten van verschillende dikte: extra fine, fine, medium en bold.

 

Alle vulpennen kunnen door P.W. Akkerman worden voorzien van een gravure. Zo wordt het een heel persoonlijk cadeau voor jezelf of een klant.