Slimmer werken met een hoekbureau

admin

25 april 2019

Meer ruimte voor je werkzaamheden en toch praktisch werken. Een hoekbureau is een slimme oplossing om meer werkruimte te creëren. Wanneer je voor een hoekbureau gaat, heb je veel keuze. Heel leuk natuurlijk, maar je wil wel het beste hoekbureau voor jouw situatie. Daarom in deze blog: het beste hoekbureau voor jouw kantoor. Aan de hand van een aantal tips bepaal jij, wat voor jou de beste optie is!

Wat is een hoekbureau?

Allereerst even kort: wat is een hoekbureau? Hoewel de naam het misschien doet vermoeden, is het geen bureau dat je in een hoek moet zetten, hoewel je daar altijd voor kan kiezen natuurlijk.

Een hoekbureau is een bureau waar door middel van een extra stuk, meer werkruimte wordt gecreëerd. Het bureau is dus niet rechthoekig, rond of vierkant, maar L-vormig. Dit is handig voor zowel op kantoor als thuis.

Hoekbureau met kast

Een hoekbureau geeft je meer werkruimte, maar heb je ook behoefte aan meer opbergruimte? Kies dan voor een hoekbureau met kast. Deze kast bij je bureau is vaak een kastje dat onder het bureau past. Door het in de hoek te plaatsen, heb je er geen last van. Je komt er niet met je benen tegenaan, meer opbergruimte zonder in te leveren op comfort.

Er zijn verschillende mogelijkheden als je gaat voor een hoekbureau met kast. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kast ingebouwd aan je bureau, maar je kan er ook een kastje onder zetten. Kies je voor een kast met deurtjes en planken of kies je voor een ladekast? Bedenk wat voor jou makkelijker werkt en maak zo je keuze!

De grootte

Je koopt natuurlijk een hoekbureau om meer werkruimte te creëren, maar denk hierbij ook aan de ruimte die je beschikbaar hebt voor je bureau. Het is niet erg handig als je een klein kantoor hebt, maar een erg groot bureau koopt. Gelukkig zijn bureaus in verschillende groottes verkrijgbaar en kun je een bureau kiezen dat past bij jouw kantoor.

In hoogte verstelbaar

Onze laatste tip, maar zeker niet de onbelangrijkste. Kies voor een in hoogte verstelbaar bureau. Dit bureau kan je instellen op jouw hoogte en op deze manier krijg je minder snel klachten. Wel zo handig als je een aantal uur per week achter je bureau zit toch?

Keuze kunnen maken?

Heb je je keuze al gemaakt? Bestel dan hier gelijk je hoekbureau. En als je dan toch bezig bent… kies er dan gelijk een leuke bureaustoel bij! Op die manier kun je gelijk weer even vooruit. Lees ook even wat de beste ergonomische bureaustoel is.