Start je met je bedrijf? Laat dan een bedrijfsnaambord maken

admin

7 december 2020

ij het starten van een bedrijf is het bereiken van naamsbekendheid een goede manier om je onderneming onder de aandacht te brengen. Hiervoor kan een website nuttig zijn, maar met een opvallend bedrijfsnaambord kan je dat ook bereiken. Hoe meer aandacht je besteedt aan het uitzoeken van een naambord als blikvanger, hoe sneller je resultaat zal boeken. Zie het naambord als het visitekaartje voor je onderneming. Zo wordt jouw bedrijf op een mooie wijze onder de aandacht gebracht.

Bedrijfsnaambord laten maken
Voor het laten vervaardigen van een dergelijk bord is het goed, je eerst af te vragen waar deze aan moet voldoen.

Hierbij kan je stilstaan bij het volgende:

  • de afmeting
  • de vormgeving
  • manier van bedrukken
  • plaatsing van het naambord


Plaats je het naambord naast de ingang van je bedrijf, dan kan een kleiner bord heel geschikt zijn. Wil jij echter dat van grote afstand het naambord zichtbaar is, dan kan je beter kiezen voor een groot bord aan de gevel.
Als je weet waar je voorkeur naar uitgaat, kan je gericht op zoek gaan naar een bedrijf, dat dit voor jou kan realiseren.

Wil je een naambord laten graveren, dan zal een graveerbedrijf dit op vele manier kunnen uitvoeren. Door het graveren ontstaat een bepaalde diepte in het materiaal. De ontstane ruimte kan hierna op een door jou gewenste kleur worden ingekleurd. Hierbij kan je kiezen voor een kleurstelling die past bij de gevel waar het naambord op wordt geplaatst. Je kan er echter ook voor kiezen om het te laten vormgeven in de huisstijl die jij gaat hanteren voor je bedrijf.

Graveertechnieken
Laser graveertechniek
Kies je voor een bord in RVS, dan kan de naam van jouw bedrijf hierin gegraveerd worden via de laser graveertechniek. Als contrast voor het RVS kan zwarte belettering dan een mooi effect geven.

Fiber laster graveertechniek
Een andere techniek van graveren, is het graveren met fiberlaser. Met deze techniek kunnen dusdanig fijne lijnen worden aangebracht, dat een strak resultaat wordt bereikt. Zo kan het graveerbedrijf jouw naambord prachtig vormgeven.
Bijkomend voordeel is, dat het naambord hierdoor goed tegen een stootje kan.
Een graveerbedrijf past deze laser techniek vaak toe bij het graveren van aluminium-, messing- en RVS-naamborden.

Elke start van een bedrijf vormt een uitdaging. Met een pakkend bedrijfsnaambord is alvast een belangrijke stap gezet.