Tips om je kantoor zo goedkoop mogelijk in te richten

admin

20 april 2019

Tips om je kantoor zo goedkoop mogelijk in te richten

Wanneer jij net in een kantoor zit dan heb jij redelijk veel kosten. Je moet namelijk betalen voor de huur/hypotheek, maar ook voor het interieur. Om deze reden wil jij natuurlijk wel besparen waar je kunt. Alleen wil je ook niet te veel besparen, want als een klant langs komt dan wil je wel een goede uitstraling geven. In dit artikel worden en paar tips, zoals behang kopen, gegeven om je kantoor zo goedkoop mogelijk in te richten.

De kantoor meubelen

Mocht jij er voor kiezen om helemaal nieuwe meubelen, zoals bureaus, neer te zetten ben je redelijk veel geld kwijt. Kies daarom voor tweedehands kantoor meubelen. Deze zien er meestal nog prima uit, vaak moeten mensen hier namelijk vanaf. In dat geval zitten de meeste kosten in het transport.

Je zou er ook voor kunnen kiezen om alleen maar houten meubelen te nemen. Dit zou je zelf in elkaar kunnen zetten en geeft ook een ecologische uitstraling. Je hebt bijvoorbeeld maar een paar houten planken nodig om een plantenbak in elkaar te zetten.  

De muur decoreren

Als jij er voor kiest om de muur te stuken, dan ben je veel geld kwijt. Je moet er namelijk voor zorgen dat de stukadoor de juiste ondergrond hebt om op te stuken en dan heb je het nog niet eens over de kosten van het stuken zelf. Kies daarom voor behang. Je kunt gemakkelijk behang kopen (ook online). Dit is een meest goedkope optie als het gaat om muur decoratie.

Zorg er wel voor dat de muur verder gedecoreerd wordt. Het tegenwoordig helemaal uit de mode om een muur te hebben die alleen maar wit is. Zorg er daarom voor dat er een logo op de muur staat, of misschien een grote fotolijst van het team.

Goedkope kantoorruimte vinden

Ben je nog op zoek naar kantoorruimte dat betaalbaar moet zijn? Ga dan eens praten met een makelaar die gespecialiseerd is in BOG. Zij kunnen je aan goedkope kantoorruimte helpen dat past bij jouw wensen.