Waarom stijlvolle mannen sneller carrière maken

admin

11 juni 2019

Stijlvol geklede mannen maken over het algemeen meer indruk op anderen, ze behalen doelen eenvoudiger en zijn op zakelijk gebied vaak erg sterk. Het is zeer bijzonder dat het dragen van goede kleding zo veel verandering teweeg brengt.

Het geheim van stijlvolle goed geklede mannen is dat ze van mode een gewoonte hebben gemaakt. Gewoonte is de meest krachtige tool die een man tot zijn beschikking kan hebben. Dit komt omdat gewoonte de kracht bezit om op lange termijn processen in stappen te delen waardoor consequent en gestructureerd gehandeld wordt.

Voorbeelden van gewoontes

De kleine activiteiten (gewoontes) die een stijlvolle man iedere dag uitvoert, zorgen dus dat er consequentie en structuur ontstaat. Dit is heel belangrijk om doelen snel en goed te bereiken. Een aantal belangrijke kleine activiteiten past hij toe op het gebied van kleding. Want een stijlvolle man weet dat hij door het dragen van de juiste kleding zekerheid uitstraalt. Sterker nog! Hij voelt zich ook zekerder!

Vooraf klaarleggen van zijn kleding

Een voorbeeld van een kleine consistente gewoonte van de stijlvolle man is het vooraf klaar leggen van zijn kleding. Ondanks hij zich misschien zal verslapen is er geen nood aan de man. Hij schiet in zijn vooraf uitgezochte kleding en ziet er als “gewoon” perfect gekleed uit.

Verzorgen van zijn schoenen

Een andere zeer belangrijke gewoonte van deze perfect geklede mannen is het goed verzorgen van hun schoenen. Vaak bewaren zij de schoenen in een simpele doos en hebben zij een keurig bij elkaar gezochte inventaris met onderhoudsartikelen. De schoenen worden schoongemaakt maar ook gepolijst.

Het kopen van stijlvolle kleding

Het inkopen van de kleding en schoenen hoort ook bij zijn gewoonte. Voor sommige stijlvolle mannen is dit een zeer lastige klus. Vooral de lange stijlvolle mannen lopen nogal eens tegen wat uitdagingen aan. Het vinden van bijvoorbeeld een casual overhemd mouwlengte 7 kan een heel karwei zijn. Maar ook hiervoor hebben ze een oplossing gevonden: Een webshop specifiek gericht op kleding voor de lange stijlvolle mannen! De webshop: Mouwlengte7. Dus ook het doel “nieuwe kleding kopen” kunnen zij nu snel behalen door hun gewoontes uit te voeren en er wederom zeer stijlvol uit te zien.

Bron: Poort5.nl