Wat is het voordeel van sim only? Je leest het hier

admin

12 juni 2020

De goedkoopste sim only abonnementen hebben veel te bieden. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen voor een sim only abonnement kiezen. We kennen allemaal het grootste voordeel. Je hoeft geen geld te betalen iedere maand voor het kopen van een toestel. Je betaalt puur en alleen voor de belminuten, sms berichten en het dataverbruik. Vanaf een paar euro in de maand heb je al een sim only pakket. Het is ideaal om hier gebruik van te maken. Er zijn naast de lagere maandprijs nog tal van andere voordelen. We bespreken ze graag met je in dit artikel. 

Nummerbehoud

Wanneer je veel prepaid hebt gebruikt dan weet je dat je minimaal ieder half jaar het kaartje moet opladen. Je moet er dan al snel tien euro in storten. Wanneer je wat belt zul je vaak wat meer storten in een half jaar. De kosten zijn dan bijna gelijk aan een sim only pakket waar je een paar euro per maand betaalt. Het opladen gaat iedere maand vanzelf. Bel je een keer wat meer of wil je meer data verbruiken? Dan kun je het ook buiten het sim only abonnement opladen. Je kunt dus altijd net zo veel bellen, internetten of sms berichten versturen als je wilt. 

Wat is een sim only abonnement? 

We zijn snel naar de eerste twee grote voordelen gesprongen. Misschien weet je echter niet precies wat een sim only eigenlijk is. Het is een telefoonabonnement wat je voor een jaar of twee jaar afsluit bij een provider. Je krijgt van hun een simkaartje. Vervolgens betaal je iedere maand het afgesproken bedrag en krijg je hier een aantal belminuten, sms berichten en data voor terug. Het is eigenlijk heel simpel. Het is een telefoonabonnement zonder een telefoon. Het is dus perfect als je al een goed toestel hebt.

Ik heb al een toestel! 

Waarom zou je een telefoonabonnement kiezen met een nieuw toestel als je oude het nog goed doet? Natuurlijk houden we allemaal van het bellen met een mooi en nieuw toestel. Het is een reden om een abonnement met toestel te nemen. Je betaalt dan wel iedere maand meer geld en moet je eigen toestel wegleggen in de kast. Ook jammer toch? Het is daarom goed om te kijken naar de mogelijkheden en opties om een abonnement zonder toestel te nemen. Het gaat hier dan om het sim only pakket. Het is goedkoper dan met een toestel. 

Kies slim 

Het is belangrijk om alle aanbieders van sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Kijk welke verschillende mogelijkheden, pakketten en opties er zijn om een goed sim only abonnement te krijgen. Door alle mogelijkheden open te houden en te kijken welke netwerken een goede kwaliteit bieden kun je snel veel geld besparen. Het is gewoon fijn om je maandelijkse lasten en verplichtingen zo laag als mogelijk te houden. Het scheelt je iedere maand weer. Bij pieken kun je gewoon extra belminuten, data of sms berichten bijkopen.