Wat zijn de voordelen van Microsoft Dynamics CRM?

admin

14 juni 2021

Ben je op zoek naar een CRM systeem, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor Microsoft Dynamics CRM. Dit eenvoudige CRM systeem van Microsoft is geschikt voor zowel voor grote als kleine bedrijven. In dit artikel leggen we eerst uit wat je kunt doen met Microsoft Dynamics CRM en zetten we kort alle voordelen van het systeem op een rij.

Wat kun je doen met Microsoft Dynamics CRM?

Met Microsoft Dynamics CRM krijg je meer inzicht in al je klantrelaties. Het systeem helpt je om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Door het CRM systeem van Microsoft te gebruiken kun je beter inspelen op alle klantbewegingen waardoor er een positief effect ontstaat op de productiviteit en efficiëntie van je bedrijf.  

Wat zijn de voordelen van Microsoft Dynamics CRM?

1.Met Microsoft Dynamics CRM kun je beter je verkoopkansen managen

Met het CRM systeem heeft iedereen binnen je bedrijf toegang tot de juiste en meest actuele klantinformatie. Je kunt makkelijk alle klantgegevens bekijken en vanuit het CRM en via Office 365 contact leggen met je klanten. In combinatie met Outlook kun je communicatie met klanten traceren, e-mails versturen en afspraken inplannen. 

2. Met Microsoft Dynamics CRM kun je overal bij je klantgegevens

Microsoft Dynamics CRM stimuleert mobiele productiviteit. Je medewerkers kunnen optimaal presteren vanaf vrijwel elke locatie en vanaf elk apparaat, en hebben altijd toegang tot de juiste klantinformatie. 

3. Meer zakelijke inzichten met Microsoft Dynamics CRM

Met de live dashboards en interactieve rapporten van Microsoft Dynamics CRM kun je door grafische weergaves goed zien hoe je bedrijf ervoor staat. Je kunt daardoor sneller problemen ontdekken en desgewenst processen bijsturen en optimaliseren. Het CRM systeem geeft je een beter inzicht in je bedrijf waardoor je onderbouwde beslissingen kunt nemen om de groei van je bedrijf te bevorderen. 

 

4. Microsoft Dynamics CRM is een product van Microsoft.

Omdat Microsoft Dynamics CRM een product is van Microsoft kun je het CRM systeem makkelijk samen gebruiken met Outlook en Office 365. Dit maakt werken met CRM Dynamics makkelijk en vertrouwd.