Werk beter met een HP laptop

admin

18 juli 2019

Als je een nieuwe laptop aan gaat schaffen, dan heb je daar een reden voor. Misschien is je oude stuk of voldoet deze niet meer aan je eisen of misschien heb je een laptop nodig voor je nieuwe opleiding.

Het kan zijn dat je al wel hebt besloten welk merk laptop je wil, maar nog niet precies weet welk model. Ben je op zoek naar een HP-laptop, maar weet je nog niet precies welke je wil? Lees dan snel verder, wij geven je tips!

Waar is je laptop voor?

Natuurlijk, je wil een laptop die je op verschillende manieren in kan zetten. Maar vaak koop je een laptop met een bepaald doel: gamen, werk of school. De aanvullende eigenschappen van je laptop bepalen waar een laptop het meest geschikt voor is.

Ga je de laptop vooral gebruiken om te gamen? Dan is een wat groter scherm wel fijn. Ook is de processor van je laptop dan erg belangrijk. Met de Intel Core processor in de HP OMEN kan jij gamen zoveel je wilt.

Heb je de laptop nodig voor wat serieuzere zaken? Is bijvoorbeeld internet belangrijk? Dan kan je ervoor kiezen om een Chromebook aan te schaffen. Op een Chromebook werk je vooral online.

Schermgrootte

Ook de grootte van je scherm is belangrijk. Misschien vind je een klein scherm fijn, maar misschien heb je liever een groot scherm. Denk er goed over na, want hoe groter je scherm is, hoe groter je laptop ook wordt. Een grote laptop is vaak zwaarder en door de grootte en het gewicht minder makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk.

Aanvullende eisen

Naast de eerdergenoemde dingen, zijn er vast ook een aantal specificaties die jij graag zou willen zien. Wil je bijvoorbeeld een groot werkgeheugen? Of wil je een laptop waarvan de batterij lang meegaat en snel weer opgeladen is. Bedenk van tevoren wat jij graag wil en filter hierop. Je keuze is dan een stuk sneller gemaakt.

Snel bestellen

Ben je ervan overtuigd dat je een HP-laptop wil? Ga dan snel naar de ICT-store,  daar vind je een groot aanbod aan HP-laptops.