Zo bemachtig jij jouw droom auto in no-time

admin

26 juni 2020

Heb jij altijd al een mooie auto gewild? Je bent niet de enige. Hoe vaak zie je wel niet een auto langsrijden en denk je ‘oh, als ik genoeg geld had…’. Als autoliefhebber snap ik dat gevoel. En omdat ik dat gevoel zo goed snap, wil ik je helpen om die mooie auto te krijgen. Lees verder en kom er achter hoe je binnen no-time een mooie auto krijgt. 

Geen haast

Haast en spoed is zelden goed. Ken je dat rijmpje nog van vroeger? In kinderverhalen zit vaak en kern van waarheid. En zo ook in deze. Je kan het op meerdere manieren opvatten, maar het betekend letterlijk dat iets snel willen zorgt voor problemen.

Zo ook met het kopen van een auto; tenzij auto’s je enige hobby is en je woont bij je ouders. Maar over het algemeen heb je ook andere verantwoordelijkheden.

Probeer een combinatie te maken waarin je zowel kan sparen voor een auto, als voorziet in je eigen levensbehoefte. Sterker nog: ik zou je aanraden om je geld te investeren in je zelf of in aandelen. En op het moment dat je een auto met gemak kan betalen dan kopen.

Dromen is fantaseren; dromen najagen is groeien

Er is niets ergs aan fantaseren, maar als je het slechts laat bij fantaseren dan is het weggegooide tijd en verspilde hersenkracht. Je dromen najagen daar kom echte kracht, motivatie en groei vandaan.

Dus de volgende keer dat jij een auto ziet die je echt wil hebben. Doe dan snel een kentekencheck en kijk wat de dagwaarde van de auto is.

De volgende stap is om een plan te maken hoe je die dagwaarde kan betalen. Jezelf ontwikkelen en investeren in kennis is vaak de beste en effectiefste manier. Met een simpele rekensom kom je erachter hoe lang het duurt voordat jij in die droom auto zit.

Auto onderhoud

Heb je onderhoud nodig aan de auto? Schakel dan een ervaren autogarage in (tip: autobedrijf Elburg). Zij kunnen je helpen met het onderhoud van je auto. Bij eventuele problemen zorgen zij ervoor dat je snel weer de weg op kunt.