Zo kies je de juiste catering voor zakelijke meetings

admin

21 maart 2023

Ben jij misschien verantwoordelijk om het eten en drinken te regelen bij een zakelijke meeting? Het kan zijn dat jij daarvoor bent gevraagd en dan moet je wel weten hoe dat jij de juiste catering kiest. Daarvoor moet je onder andere de datum weten, het budget, de tijd, allergieën en dieetwensen, voor hoeveel personen? Veel waar je dus naar moet kijken, maar met onze tips gaat dat zeker lukken. Heb je wel eens gebruik gemaakt van de box van HighTea.nl? Dit zou namelijk ook een goed idee kunnen zijn, laat je maar eens inspireren en dan kun jij kijken of het wat voor de zakelijke meetings kan zijn.  

Tips catering kiezen

Als je ineens wordt gevraagd om de catering te regelen, komt er veel op je af. Je hebt geen idee waar je moet beginnen, maar met onze hulp wel! Als je de high tea een goed idee vindt, dan ben je al snel klaar want je kunt de high tea laten bezorgen in Amsterdam. Maar het kan ook zijn dat je nog even verder wil kijken en daarvoor heb je onze tips nodig:

  • Stel het budget vast. Om welke meeting gaat het? Wie komen er en hoeveel mensen in totaal?
  • Waar vindt de meeting plaats, op welke locatie? 
  • Welke wensen hebben mensen qua eten? Dieetwensen of allergieën? Ook daar moet je rekening mee houden. 
  • Moet het eten nog op worden gediend of wordt het bijvoorbeeld op schalen geleverd?
  • Zijn er borden, bestek en servetten op locatie aanwezig of moet je dit ook nog regelen?
  • Kan het eten koel bewaard worden op locatie?
  • Wie zorgt ervoor dat alles op locatie netjes op tijd klaar staat? 

 

Het lijkt heel veel wat je moet regelen, maar als jij weet wie er komen, hoeveel mensen het totaal betreft, welke wensen/beperkingen er zijn met eten/drinken, om welke datum en welk tijdstip het gaat ben je al een heel eind met de voorbereidingen. Je kunt nu informeren wat er bij welke catering mogelijk is en dan een keuze maken.